Külmad kreemid

Meie külmad kreemid on kvaliteetsed ja professionaalsed Horeca tooted, gluteeni vabad, hüdrogeenimata rasvadeta, kunstlike värvideta ja GMO vabad.

  • Külmutatud jogurti tegemiseks tuleb koti sisu segada 2 liitri täispiimaga.
  • Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel jääjoogimasinasse (või jäätise masinasse, kui soovite jäätist).
  • Samuti on võimalik saada intensiivsema maitsega kreemi või jäätis, segades koti sisu 1,5 liitri veega.
  • Toote õigeks ladustamiseks pidage meeles, et hoiate lörtsi masina alati sisse lülitatud, valides hooldus- / külmutusrežiimi, kui seda ei kasutata, vältides nii piima hapnemist.
  • See on mitmekülgne toode, sest sama kotti saab valmistada piima või veega segades, kasutades traditsioonilist jääjoogimasinat.
  • Toote õigeks hoidmiseks pidage meeles, et hoiate jäätise masina alati sisse lülitatuna, valides öö või külmutusrežiimi, vältides nii piima hapnemist.
  • Koheselt lahustuv ja tarbimiseks valmis.
  • Kohvikreemi tegemiseks segage koti sisu 1.5 liitri veega. Segage hoolikalt, et ei tekiks tükke ja valage seejärel masinasse.
  • Saate muuta kreemi maitse veelgi rikkalikumaks ja isikupärasemaks, lisades 3 või 4 espresso kohvi.