Sorbetid

Valikus on 15 erinevat maitset. Pulbrilised tooted ilma gluteenita, ilma hüdrogeenitud rasvadeta, ainult looduslike värvainetega, värskete ja kreemjate sorbettide jaoks. Valmistamiseks veega ja isikupärastamiseks likööride, veinide ja erinevate kangete alkohoolsete jookidega. Palju maitseid, et lisada uudsust ka kõige klassikalisemates värvides Horeca toodetele. Paki säilivus 36 kuud. Karbis 20 tk.

Hiljuti vaadatud tooted

Näitan kõiki 15 tulemust

Ananassisorbett

9.76 sisaldab käibemaksu

Ananassisobett. Pulbrisegu ananassisorbeti jaoks.
Täielik sari kvaliteetseid sorbetipulbreid, gluteenivaba, hüdrogeenitud rasvavaba, laktoosivaba, GMO-vaba ja ainult looduslike värvainetega.
Ananassisorbett on pulbriline segu 1 kg kotis. Sellel on rikkalik koostis, mis võimaldab ainult vee lisamisega saada suure koguse kreemjat sorbetti. Eeterliku õli olemasolu annab sorbetile värske ja intensiivse maitse. Sobib ideaalselt serveerimiseks söögikorra lõpus või igal ajal, kui soovite värskendavat tsitruselise maitsega magustoitu.

KUIDAS VALMISTADA ANANASSISORBETTI, SLUSH MASINALE.
Ananassisorbeti valmistamiseks on vaja koti sisu segada 3 liitri veega. Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel masinasse.
Toodet on võimalik rikastada, lisades 200 ml meelepärast proseccot või likööri.

Kasutades pehmejäätisemasinat (-12 °), on võimalik saada ka jäätist. Sel juhul on soovitav lahjendada 1 kotike toodet 2 liitris piimas + 1 liitris vees.

Lisa korvi

Arbuusisorbett

9.76 sisaldab käibemaksu

Pulbrisegu arbuusi sorbeti jaoks.
Täielik sari kvaliteetseid sorbetipulbreid, gluteenivaba, hüdrogeenitud rasvavaba, laktoosivaba, GMO-vaba ja ainult looduslike värvainetega.
Arbuusisorbett on pulbriline segu 1 kg kotis. Sellel on rikkalik koostis, mis võimaldab ainult vee lisamisega saada suure koguse kreemjat sorbetti. Eeterliku õli olemasolu annab sorbetile värske ja intensiivse sidrunimaitse. Sobib ideaalselt serveerimiseks söögikorra lõpus või igal ajal, kui soovite värskendavat tsitruselise maitsega magustoitu.

KUIDAS VALMISTADA ARBUUSI SORBETTI, SLUSH MASINALE.
Arbuusi sorbeti valmistamiseks on vaja koti sisu segada 3 liitri veega. Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel masinasse.
Toodet on võimalik rikastada, lisades 200 ml meelepärast proseccot või likööri.

Kasutades pehmejäätisemasinat (-12 °), on võimalik saada ka jäätist. Sel juhul on soovitav lahjendada 1 kotike toodet 2 liitris piimas + 1 liitris vees.

Lisa korvi

Greibisorbett

9.76 sisaldab käibemaksu

Pulbrisegu greibisorbeti jaoks.
Täielik sari kvaliteetseid sorbetipulbreid, gluteenivaba, hüdrogeenitud rasvavaba, laktoosivaba, GMO-vaba ja ainult looduslike värvainetega.
Greibisorbett on pulbriline segu 1 kg kotis. Sellel on rikkalik koostis, mis võimaldab ainult vee lisamisega saada suure koguse kreemjat sorbetti. Eeterliku õli olemasolu annab sorbetile värske ja intensiivse maitse. Sobib ideaalselt serveerimiseks söögikorra lõpus või igal ajal, kui soovite värskendava maitsega magustoitu.

KUIDAS VALMISTADA VIRSIKUSORBETTI, SLUSH MASINALE.
Greibisorbeti valmistamiseks on vaja koti sisu segada 3 liitri veega. Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel masinasse.
Toodet on võimalik rikastada, lisades 200 ml meelepärast proseccot või likööri.

Kasutades pehmejäätisemasinat (-12 °), on võimalik saada ka jäätist. Sel juhul on soovitav lahjendada 1 kotike toodet 2 liitris piimas + 1 liitris vees.

Lisa korvi

Lagritsasorbett

9.76 sisaldab käibemaksu

Pulbrisegu lagritsasorbeti jaoks.
Täielik sari kvaliteetseid sorbetipulbreid, gluteenivaba, hüdrogeenitud rasvavaba, laktoosivaba, GMO-vaba ja ainult looduslike värvainetega.
Lagritsasorbett on pulbriline segu 1 kg kotis. Sellel on rikkalik koostis, mis võimaldab ainult vee lisamisega saada suure koguse kreemjat sorbetti. Eeterliku õli olemasolu annab sorbetile värske ja intensiivse maitse. Sobib ideaalselt serveerimiseks söögikorra lõpus või igal ajal, kui soovite värskendava maitsega magustoitu.

KUIDAS VALMISTADA LAGRITSASORBETTI, SLUSH MASINALE.
Lagritsasorbeti valmistamiseks on vaja koti sisu segada 3 liitri veega. Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel masinasse.
Toodet on võimalik rikastada, lisades 200 ml meelepärast proseccot või likööri.

Kasutades pehmejäätisemasinat (-12 °), on võimalik saada ka jäätist. Sel juhul on soovitav lahjendada 1 kotike toodet 2 liitris piimas + 1 liitris vees.

Lisa korvi

Maasikasorbett

9.76 sisaldab käibemaksu

Pulbrisegu maasika sorbeti jaoks.
Täielik sari kvaliteetseid sorbetipulbreid, gluteenivaba, hüdrogeenitud rasvavaba, laktoosivaba, GMO-vaba ja ainult looduslike värvainetega.
Maasikasorbett on pulbriline segu 1 kg kotis. Sellel on rikkalik koostis, mis võimaldab ainult vee lisamisega saada suure koguse kreemjat sorbetti. Eeterliku õli olemasolu annab sorbetile värske ja intensiivse sidrunimaitse. Sobib ideaalselt serveerimiseks söögikorra lõpus või igal ajal, kui soovite värskendavat tsitruselise maitsega magustoitu.

KUIDAS VALMISTADA MAASIKA SORBETTI, SLUSH MASINALE.
Maasikasorbett valmistamiseks on vaja koti sisu segada 3 liitri veega. Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel masinasse.
Toodet on võimalik rikastada, lisades 200 ml meelepärast proseccot või likööri.

Kasutades pehmejäätisemasinat (-12 °), on võimalik saada ka jäätist. Sel juhul on soovitav lahjendada 1 kotike toodet 2 liitris piimas + 1 liitris vees.

Lisa korvi

Mandariinisorbett

9.76 sisaldab käibemaksu

Pulbrisegu mandariinisorbeti jaoks.
Täielik sari kvaliteetseid sorbetipulbreid, gluteenivaba, hüdrogeenitud rasvavaba, laktoosivaba, GMO-vaba ja ainult looduslike värvainetega.
Mandariinisorbett on pulbriline segu 1 kg kotis. Sellel on rikkalik koostis, mis võimaldab ainult vee lisamisega saada suure koguse kreemjat sorbetti. Eeterliku õli olemasolu annab sorbetile värske ja intensiivse maitse. Sobib ideaalselt serveerimiseks söögikorra lõpus või igal ajal, kui soovite värskendava maitsega magustoitu.

KUIDAS VALMISTADA MANDARIINISORBETTI, SLUSH MASINALE.
Mandariinisorbeti valmistamiseks on vaja koti sisu segada 3 liitri veega. Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel masinasse.
Toodet on võimalik rikastada, lisades 200 ml meelepärast proseccot või likööri.

Kasutades pehmejäätisemasinat (-12 °), on võimalik saada ka jäätist. Sel juhul on soovitav lahjendada 1 kotike toodet 2 liitris piimas + 1 liitris vees.

Lisa korvi

Mangosorbett

9.76 sisaldab käibemaksu

Pulbrisegu mangosorbeti jaoks.
Täielik sari kvaliteetseid sorbetipulbreid, gluteenivaba, hüdrogeenitud rasvavaba, laktoosivaba, GMO-vaba ja ainult looduslike värvainetega.
Mangosorbett on pulbriline segu 1 kg kotis. Sellel on rikkalik koostis, mis võimaldab ainult vee lisamisega saada suure koguse kreemjat sorbetti. Eeterliku õli olemasolu annab sorbetile värske ja intensiivse maitse. Sobib ideaalselt serveerimiseks söögikorra lõpus või igal ajal, kui soovite värskendava maitsega magustoitu.

KUIDAS VALMISTADA MANGOSORBETTI, SLUSH MASINALE.
Mangosorbeti valmistamiseks on vaja koti sisu segada 3 liitri veega. Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel masinasse.
Toodet on võimalik rikastada, lisades 200 ml meelepärast proseccot või likööri.

Kasutades pehmejäätisemasinat (-12 °), on võimalik saada ka jäätist. Sel juhul on soovitav lahjendada 1 kotike toodet 2 liitris piimas + 1 liitris vees.

Lisa korvi

Marjasorbett

9.76 sisaldab käibemaksu

Pulbrisegu marjasorbeti jaoks.
Täielik sari kvaliteetseid sorbetipulbreid, gluteenivaba, hüdrogeenitud rasvavaba, laktoosivaba, GMO-vaba ja ainult looduslike värvainetega.
Marjasorbett on pulbriline segu 1 kg kotis. Sellel on rikkalik koostis, mis võimaldab ainult vee lisamisega saada suure koguse kreemjat sorbetti. Eeterliku õli olemasolu annab sorbetile värske ja intensiivse maitse. Sobib ideaalselt serveerimiseks söögikorra lõpus või igal ajal, kui soovite värskendava maitsega magustoitu.

KUIDAS VALMISTADA MARJASORBETTI, SLUSH MASINALE.
Marjasorbeti valmistamiseks on vaja koti sisu segada 3 liitri veega. Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel masinasse.
Toodet on võimalik rikastada, lisades 200 ml meelepärast proseccot või likööri.

Kasutades pehmejäätisemasinat (-12 °), on võimalik saada ka jäätist. Sel juhul on soovitav lahjendada 1 kotike toodet 2 liitris piimas + 1 liitris vees.

Lisa korvi

Melonisorbett

9.76 sisaldab käibemaksu

Melonisorbett. Pulbrisegu melonisorbett jaoks.
Täielik sari kvaliteetseid sorbetipulbreid, gluteenivaba, hüdrogeenitud rasvavaba, laktoosivaba, GMO-vaba ja ainult looduslike värvainetega.
Melonisorbett on pulbriline segu 1 kg kotis. Sellel on rikkalik koostis, mis võimaldab ainult vee lisamisega saada suure koguse kreemjat sorbetti. Eeterliku õli olemasolu annab sorbetile värske ja intensiivse maitse. Sobib ideaalselt serveerimiseks söögikorra lõpus või igal ajal, kui soovite värskendava maitsega magustoitu.

KUIDAS VALMISTADA MELONISORBETTI, SLUSH MASINALE.
Melonisorbeti valmistamiseks on vaja koti sisu segada 3 liitri veega. Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel masinasse.
Toodet on võimalik rikastada, lisades 200 ml meelepärast proseccot või likööri.

Kasutades pehmejäätisemasinat (-12 °), on võimalik saada ka jäätist. Sel juhul on soovitav lahjendada 1 kotike toodet 2 liitris piimas + 1 liitris vees.

Lisa korvi

Õunasorbett

9.76 sisaldab käibemaksu

Pulbrisegu õunasorbett jaoks.
Täielik sari kvaliteetseid sorbetipulbreid, gluteenivaba, hüdrogeenitud rasvavaba, laktoosivaba, GMO-vaba ja ainult looduslike värvainetega.
Õunasorbett on pulbriline segu 1 kg kotis. Sellel on rikkalik koostis, mis võimaldab ainult vee lisamisega saada suure koguse kreemjat sorbetti. Eeterliku õli olemasolu annab sorbetile värske ja intensiivse maitse. Sobib ideaalselt serveerimiseks söögikorra lõpus või igal ajal, kui soovite värskendava maitsega magustoitu.

KUIDAS VALMISTADA ÕUNASORBETTI, SLUSH MASINALE.
Õunasorbeti valmistamiseks on vaja koti sisu segada 3 liitri veega. Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel masinasse.
Toodet on võimalik rikastada, lisades 200 ml meelepärast proseccot või likööri.

Kasutades pehmejäätisemasinat (-12 °), on võimalik saada ka jäätist. Sel juhul on soovitav lahjendada 1 kotike toodet 2 liitris piimas + 1 liitris vees.

Lisa korvi

Passionviljasorbett

9.76 sisaldab käibemaksu

Pulbrisegu passionviljasorbeti jaoks.
Täielik sari kvaliteetseid sorbetipulbreid, gluteenivaba, hüdrogeenitud rasvavaba, laktoosivaba, GMO-vaba ja ainult looduslike värvainetega.
Passionviljasorbett on pulbriline segu 1 kg kotis. Sellel on rikkalik koostis, mis võimaldab ainult vee lisamisega saada suure koguse kreemjat sorbetti. Eeterliku õli olemasolu annab sorbetile värske ja intensiivse maitse. Sobib ideaalselt serveerimiseks söögikorra lõpus või igal ajal, kui soovite värskendava maitsega magustoitu.

KUIDAS VALMISTADA PASSIONVILJASORBETTI, SLUSH MASINALE.
Passionviljasorbeti valmistamiseks on vaja koti sisu segada 3 liitri veega. Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel masinasse.
Toodet on võimalik rikastada, lisades 200 ml meelepärast proseccot või likööri.

Kasutades pehmejäätisemasinat (-12 °), on võimalik saada ka jäätist. Sel juhul on soovitav lahjendada 1 kotike toodet 2 liitris piimas + 1 liitris vees.

Lisa korvi

Pirnisorbett

9.76 sisaldab käibemaksu

Pulbrisegu pirnisorbett jaoks.
Täielik sari kvaliteetseid sorbetipulbreid, gluteenivaba, hüdrogeenitud rasvavaba, laktoosivaba, GMO-vaba ja ainult looduslike värvainetega.
Pirnisorbett on pulbriline segu 1 kg kotis. Sellel on rikkalik koostis, mis võimaldab ainult vee lisamisega saada suure koguse kreemjat sorbetti. Eeterliku õli olemasolu annab sorbetile värske ja intensiivse maitse. Sobib ideaalselt serveerimiseks söögikorra lõpus või igal ajal, kui soovite värskendava maitsega magustoitu.

KUIDAS VALMISTADA PIRNISORBETTI, SLUSH MASINALE.
Pirnisorbeti valmistamiseks on vaja koti sisu segada 3 liitri veega. Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel masinasse.
Toodet on võimalik rikastada, lisades 200 ml meelepärast proseccot või likööri.

Kasutades pehmejäätisemasinat (-12 °), on võimalik saada ka jäätist. Sel juhul on soovitav lahjendada 1 kotike toodet 2 liitris piimas + 1 liitris vees.

Lisa korvi

Sidruni ja ingveri sorbett

9.76 sisaldab käibemaksu

Pulbrisegu sidruni ja ingveri sorbeti jaoks.
Täielik sari kvaliteetseid sorbetipulbreid, gluteenivaba, hüdrogeenitud rasvavaba, laktoosivaba, GMO-vaba ja ainult looduslike värvainetega.
Sidruni ja ingveri sorbett on pulbriline segu 1 kg kotis. Sellel on rikkalik koostis, mis võimaldab ainult vee lisamisega saada suure koguse kreemjat sorbetti. Eeterliku õli olemasolu annab sorbetile värske ja intensiivse sidrunimaitse. Sobib ideaalselt serveerimiseks söögikorra lõpus või igal ajal, kui soovite värskendavat tsitruselise maitsega magustoitu.

KUIDAS VALMISTADA SIDRUNI JA INGVERI SORBETTI, SLUSH MASINALE.
Sidruni ja ingveri sorbeti valmistamiseks on vaja koti sisu segada 3 liitri veega. Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel masinasse.
Toodet on võimalik rikastada, lisades 200 ml meelepärast proseccot või likööri.

Kasutades pehmejäätisemasinat (-12 °), on võimalik saada ka jäätist. Sel juhul on soovitav lahjendada 1 kotike toodet 2 liitris piimas + 1 liitris vees.

Lisa korvi

Sidrunisorbett

9.76 sisaldab käibemaksu

Pulbrisegu sidrunisorbeti jaoks.
Täielik sari kvaliteetseid sorbetipulbreid, gluteenivaba, hüdrogeenitud rasvavaba, laktoosivaba, GMO-vaba ja ainult looduslike värvainetega.
Sidrunisorbett on pulbriline segu 1 kg kotis. Sellel on rikkalik koostis, mis võimaldab ainult vee lisamisega saada suure koguse kreemjat sorbetti. Eeterliku õli olemasolu annab sorbetile värske ja intensiivse sidrunimaitse. Sobib ideaalselt serveerimiseks söögikorra lõpus või igal ajal, kui soovite värskendavat tsitruselise maitsega magustoitu.

KUIDAS VALMISTADA SIDRUNI SORBETTI, SLUSH MASINALE.
Sidrunisorbett valmistamiseks on vaja koti sisu segada 3 liitri veega. Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel masinasse.
Toodet on võimalik rikastada, lisades 200 ml meelepärast proseccot või likööri.

Kasutades pehmejäätisemasinat (-12 °), on võimalik saada ka jäätist. Sel juhul on soovitav lahjendada 1 kotike toodet 2 liitris piimas + 1 liitris vees.

Lisa korvi

Virsikusorbett

9.76 sisaldab käibemaksu

Pulbrisegu virsikusorbett jaoks.
Täielik sari kvaliteetseid sorbetipulbreid, gluteenivaba, hüdrogeenitud rasvavaba, laktoosivaba, GMO-vaba ja ainult looduslike värvainetega.
Virsikusorbett on pulbriline segu 1 kg kotis. Sellel on rikkalik koostis, mis võimaldab ainult vee lisamisega saada suure koguse kreemjat sorbetti. Eeterliku õli olemasolu annab sorbetile värske ja intensiivse maitse. Sobib ideaalselt serveerimiseks söögikorra lõpus või igal ajal, kui soovite värskendava maitsega magustoitu.

KUIDAS VALMISTADA VIRSIKUSORBETTI, SLUSH MASINALE.
Virsikusorbeti valmistamiseks on vaja koti sisu segada 3 liitri veega. Segage hoolikalt, et vältida tükkide teket ja valage seejärel masinasse.
Toodet on võimalik rikastada, lisades 200 ml meelepärast proseccot või likööri.

Kasutades pehmejäätisemasinat (-12 °), on võimalik saada ka jäätist. Sel juhul on soovitav lahjendada 1 kotike toodet 2 liitris piimas + 1 liitris vees.

Lisa korvi
  • 1 kg pulbrit sega 3 liitri veega ja saate 5.5 liitrit sorbetti.